Annons:

Annons:

Näringslivsmedalj till Anna Barkevall, Böda Sand Beach and Resort

Kungl. Patriotiska Sällskapet delar nu ut Näringslivsmedaljen 2020 till fem mottagare. Anna Barkevall hyllas för att ha utvecklat semesteranläggningen Böda Sand Beach and Resort, enligt ett pressmeddelande.

Sällskapets motivering – Anna Barkevall
… för att ha utvecklat semesteranläggningen Böda Sand Beach and Resort – inte minst med konceptet Champing – en kombination charterlivets helhetsutbud och campinglivets friheter.

Böda Sand på Öland – associationerna går för de flesta till den milsvida vita sandstranden, bad och semester. Sedan 1994 har familjen Barkevall, med vd Anna i spetsen och ett hundraprocentigt ägande, utvecklat semesteranläggningen Böda Sand Beach and Resort AB till vad den är idag. Med en omsättning på över 50 miljoner kronor är företaget en viktig arbetsgivare på norra Öland. Man har utvecklat konceptet Champing – charterlivets helhetsutbud av program och upplevelser tillsammans med campinglivets friheter. ”Vi har länge strävat efter att kunna erbjuda just detta i Sverige. Det ska alltid vara lätt för våra gäster att göra klimatsmarta val, det vinner vi alla på”, har Anna Barkevall sagt. Hon har delat med sig av sina egna entreprenöriella erfarenheter i boken Handbok i bra service – eller konsten att leverera den perfekta semesterupplevelsen, som innehåller en konkret verktygslåda för att ge god service.

Kommentarer är stängda.

Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.