Annons:

Annons:

Norge – en ny kulinarisk destination?

Norge är inte känt för sitt kulinariska kök men det händer mycket på den norska matscenen. Nu har en norsk kammat hem en silvermedalj i det europeiska mästerskapet i matlagning: Bocuse d'Or Europe.

Norge har aldrig varit känt i Sverige som en kulinarisk destination. Men det har hänt mycket på den norska matscenen. Tidigare i år fick Maaemo i Oslo som första norsk restaurang tre stjärnor i Michelinguiden. Och grannlandet kammade precis hem en silvermedalj i den ansedda mattävlingen Bocuse d’Or för bästa europeiska kök.

Christopher William Davidsen heter kocken som arbetar på Søstrene Karlsen i Trondheim som nu har kvalat sig vidare till världsmästerskapen som kommer att hållas 23-24 januari nästa år. Norge har vunnit världsmästerskapen i tävlingen flera gånger tidigare.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018