Annons:

Annons:

Norge – en ny kulinarisk destination?

Norge är inte känt för sitt kulinariska kök men det händer mycket på den norska matscenen. Nu har en norsk kammat hem en silvermedalj i det europeiska mästerskapet i matlagning: Bocuse d'Or Europe.

Norge har aldrig varit känt i Sverige som en kulinarisk destination. Men det har hänt mycket på den norska matscenen. Tidigare i år fick Maaemo i Oslo som första norsk restaurang tre stjärnor i Michelinguiden. Och grannlandet kammade precis hem en silvermedalj i den ansedda mattävlingen Bocuse d’Or för bästa europeiska kök.

Christopher William Davidsen heter kocken som arbetar på Søstrene Karlsen i Trondheim som nu har kvalat sig vidare till världsmästerskapen som kommer att hållas 23-24 januari nästa år. Norge har vunnit världsmästerskapen i tävlingen flera gånger tidigare.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018