Annons:

Annons:

Nutti Sámi Siida prisas

Ekoturismföretaget Nutti Sámi Siida får utmärkelse för ansvarsfull turism.

Det samiska ekoturismföretaget Nutti Sámi Siida i Jukkasjärvi mottog en utmärkelse vid Virgin Holidays Responsible Tourism Awards på World Travel Market i London. Utmärkelsen ”highly recommended” delades ut till företaget i kategorin ”Best contribution for conservation of cultural heritage”.
 
– Vi känner oss mycket hedrade och är stolta över att bli högt rekommenderade av en av världens största utmärkelser inom turism, Responsible Tourism Awards, säger Nils Torbjörn Nutti som tillsammans med Carina Pingi drivit det samiska företaget i snart 15 år.
 
– Det har varit ett fantastiskt år för oss på Nutti Sámi Siida vad det gäller utmärkelser. Med Grand Travel Awards Ekoturismpris år 2011 och Svenska Samernas Riksförbunds Samiska Företagspris år 2011, har vi blivit uppmärksammande nationellt och internationellt redan tidigare i år, säger Nils Torbjörn Nutti.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA