Annons:

Annons:

Scandic skrotar HTL

För två år sedan lanserade Scandic sitt HTL-koncept. Nu skrotas namnet och de fyra HTL-hotellen integreras i koncernens övriga verksamhet.

2014 öppnade Scandic sitt första HTL-hotell för den urbana och moderna resenären. Hotellet öppnade på Kungsgatan i Stockholm och  därefter har ytterligare tre HTL-hotell öppnat i Stockholm och Oslo.

HTL har drivits som eget dotterbolag, men nu meddelar Scandic att namnet HTL skrotas. De fyra HTL-hotellen ska profileras om till Scandics varumärke och verksamheten ska integreras i koncernens övriga hotelldrift.

– Vårt starka varumärke tillsammans med skalbarhet utgör en viktig grund för Scandics värdeskapande, vilket bekräftas av våra goda och stabila marginaler. Med Scandics varumärke och systemstöd kan dessa fyra hotell prestera ännu bättre, säger Frank Fiskers, vd och koncernchef för Scandic Hotels Group.

HTL-hotellen kommer att göras om till Scandic under hösten 2016. Befintliga kundavtal eller bokningar kommer inte att påverkas av förändringen, skriver Scandic i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018