Annons:

Scandic skrotar HTL

För två år sedan lanserade Scandic sitt HTL-koncept. Nu skrotas namnet och de fyra HTL-hotellen integreras i koncernens övriga verksamhet.

2014 öppnade Scandic sitt första HTL-hotell för den urbana och moderna resenären. Hotellet öppnade på Kungsgatan i Stockholm och  därefter har ytterligare tre HTL-hotell öppnat i Stockholm och Oslo.

HTL har drivits som eget dotterbolag, men nu meddelar Scandic att namnet HTL skrotas. De fyra HTL-hotellen ska profileras om till Scandics varumärke och verksamheten ska integreras i koncernens övriga hotelldrift.

– Vårt starka varumärke tillsammans med skalbarhet utgör en viktig grund för Scandics värdeskapande, vilket bekräftas av våra goda och stabila marginaler. Med Scandics varumärke och systemstöd kan dessa fyra hotell prestera ännu bättre, säger Frank Fiskers, vd och koncernchef för Scandic Hotels Group.

HTL-hotellen kommer att göras om till Scandic under hösten 2016. Befintliga kundavtal eller bokningar kommer inte att påverkas av förändringen, skriver Scandic i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024