Annons:

Annons:

Scandic skrotar HTL

För två år sedan lanserade Scandic sitt HTL-koncept. Nu skrotas namnet och de fyra HTL-hotellen integreras i koncernens övriga verksamhet.

2014 öppnade Scandic sitt första HTL-hotell för den urbana och moderna resenären. Hotellet öppnade på Kungsgatan i Stockholm och  därefter har ytterligare tre HTL-hotell öppnat i Stockholm och Oslo.

HTL har drivits som eget dotterbolag, men nu meddelar Scandic att namnet HTL skrotas. De fyra HTL-hotellen ska profileras om till Scandics varumärke och verksamheten ska integreras i koncernens övriga hotelldrift.

– Vårt starka varumärke tillsammans med skalbarhet utgör en viktig grund för Scandics värdeskapande, vilket bekräftas av våra goda och stabila marginaler. Med Scandics varumärke och systemstöd kan dessa fyra hotell prestera ännu bättre, säger Frank Fiskers, vd och koncernchef för Scandic Hotels Group.

HTL-hotellen kommer att göras om till Scandic under hösten 2016. Befintliga kundavtal eller bokningar kommer inte att påverkas av förändringen, skriver Scandic i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019