Annons:

Annons:

Secret Escapes tar in 111 miljoner dollar för globalt förvärv

Londonbaserade Secret Escapes fortsätter att växa och tar en ny kapitalinvestering på 111 miljoner dollar, motsvarande över 901 miljoner svenska kronor.

Secret Escapes växer och har med denna tilläggsfinansiering, som leddes av Singaporebaserade Temasek, tillsammans med nuvarande investerarna Idinvest Partners och ett skuldinstitut från Silicon Valley Bank, tagit in nästan 153 miljoner dollar i kapital sedan resesajten lanserades 2011. Det framgår av ett pressmeddelande.

I juli 2015 tog bolaget in 60 miljoner dollar i en finansieringsrunda ledd av Google Ventures och Octopus Ventures.

Secret Escape är en internationell resesöksajt för prisvärda lyxresor. Sedan varumärket lanserades 2011 har det introducerats i 21 länder i Europa, Asien och USA. Medlemsantalet har växt från 4 miljoner i januari 2014 till över 47 miljoner medlemmar idag.

Secret Escapes ska enligt pressmeddelandet använda det nya kapitalet för att ytterligare öka sin tillväxt och internationella expansion, bland annat genom nya förvärv.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018