Annons:

SJ kan vinna tre priser på Grand Travel Award

Den 13 februari är det Grand Travel Award. SJ är nominerad i tre klasser: Hållbarhetspriset, Inrikes Transport och Bästa KAM. Deras tre KAM:ar för affärsresebyråer laddar för branschgalan.

Varför finns SJ?

– För att vi är framtidens sätt att resa utan att skada den. Vi knyter ihop Sveriges alla delar och välkomnar alla ombord. Vi gör det också enkelt att kunna bo på en ort och jobba på en annan – och under resan kunna jobba med gratis wifi på nästan alla avgångar, säger Christina Psarris.

Vad är ni på SJ mest stolta över när ni summerar 2019?

– Att väldigt många fler än föregående år valde att resa med SJ! inte minst affärsresenärer, där vi såg en kraftig ökning av affärsresorna med 16 procent under hösten. Vi erbjuder på riktigt ett klimatsmart sätt att resa – och som är hållbar på andra sätt också. Som att du kan koppla av och blunda en stund, samla tankarna och köpa något gott från vår KRAV-märkta bistron, säger Pierre Flodén.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?

  Vi tre i teamet som jobbar på SJ med affärsresebyråerna jobbar hårt på att möta upp våra duktiga samarbetspartners på byråerna i hela landet. De möter kunden varje dag och snappar upp värdefull information som vi försöker vara lyhörda kring och sedan ändra i vår organisation. Gemensamt jobbar vi för kundens bästa. Vårt miljöanalysverktyg som hjälper dem att få företagskunder att styra om sitt tjänsteresande till klimatsmart resande med SJ har blivit väldigt uppskattat – och att det är nominerat till Hållbarhetspriset känns jättekul! säger Veronica Wickzell.

Vad blir er största utmaning 2020?

– Att övertyga fler resenärer att välja oss i stället för att ta bilen, att knyta ihop Sverige med resten av Europa när det gäller tågresor – och behålla de resenärer som dagligen väljer oss. 

Ses vi på Grand Travel Award 13 februari?

– Självklart! Vi älskar att träffa och vimla med resebranschen. Dessutom är vi hedrade över att vi alla tre är nominerade i klassens Bästa KAM, utöver SJs nomineringar i Hållbarhetspriset och Bästa Inrikestransport. Så det blir pirrigt under hela prisutdelningen!

Nominerade i bästa transport inrikes

BRA, Destination Gotland, Flixbus, MTR Express, Norwegian, SAS, SJ, Tågkompaniet

Här är några av de nominerade till Grand Travel Award: Lars Jönsson från Tour Pacific, Nina Astor från Qatar Airways, Viggo Cavling från Travel News, Tommy Swanson på Swanson’s och Annika Bjerborn från Travelsupport.

Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut 27 gånger och de allra flesta gångerna har det skett i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande fest i Gyllene Salen.

Festligheterna inleds med Travel News Studio, ett seminarieprogram med keynote speakers från reseindustrin och samtal om turism och tillväxt. Reseindustrin är idag världens största näringssektor och sysselsätter 10 procent av världens befolkning. Vårt mål är att en gång om året samla reseindustrins viktigaste makthavare på scen och i publiken.

Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

Klara talare i år är Ibrahim Baylan, Sveriges näringsminister, Johan Elwin, grundare och CCO, Chief Commercial Officer på Etraveli, Europas största digitala resebyrå och Per Christiansen, marknadschef på Momondo. Per blev tidigare i år utsedd till Sveriges bästa marknadschef i reseindustrin av reklamtidningen Resumé. Erika Charbonnel är framtidsanalytiker på Kairos Future. Erika är ansvarig för området resor och turism på Kairos Future. Hon har många års erfarenhet av turistnäringen, både som egenföretagare, konsult och som verkställande chef. Niklas Zhovnartsuk kommer och berättar om hur Viking Line utvecklar Östersjötrafiken samt Johan Bergqvist, Industry Manager på Shibsted kommer och berättar om hur vår marknadsföring bäst når den unga digitala generationen.

Fler talare kommer att annonseras inom kort. Det övergripande temat på Travel News Studio i år kommer att bli reseindustrins tillväxt i Sverige och globalt.

De nominerade i Grand Travel Award utses av en namnkunnig juryn och vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning. De anställda på landets resebyråer får svara på frågor om tre variabler: 1. service och support, 2. produktkvalitet och produktutveckling, 3. marknadsföring och branschaktiviteter.

Bara att vara nominerad i Grand Travel Award är förstås en mycket god kvalitetsstämpel.

Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och undersökningsföretaget Fürst Scandinavian Research AB.

 

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024