Annons:

Strömma vinnare i Stora Turismprisets regionfinal

Strömma Turism & Sjöfart blev vinnare i Stora Turismprisets regionfinal för området Stockholm, Södermanland, Östergötland och Gotland.

Strömma går nu, liksom Hotell Borgafjäll från området Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland, vidare som finalist till Stora Turismprisets riksfinal den 22 oktober i Stockholm. Nominerade i området Stockholm, Södermanland, Östergötland och Gotland var även Junibacken och Tom Tits Experiment.
 – Vi är väldigt tacksamma för utnämningen. Det som avgjorde att vi gick till final är nog främst våra satsningar inom kulturarvsektor, såsom våra historiska båtar och Birka Vikingastaden, säger Jan Larsén, vd på Strömma Turism & Sjöfart.
Juryns motivering löd:
“Genom ett varierat utbud av upplevelser i stads- och landsbygdsmiljö inom såväl natur- som kulturområdet har företaget lyckats etablera en ekonomiskt hållbar och livskraftig åretruntverksamhet. Klar målinriktning, långsiktighet och genomtänkta affärsidéer har präglat företagets utveckling. Strömma Turism & Sjöfart har placerat sig i det absoluta toppskiktet av främjare av svensk turism”.

Kommentarer är stängda.