Annons:

Annons:

Telenor Explore

Surfa, ring och sms:a i EU utan extra kostnad

Som första operatör i Sverige har Telenor avskaffat roamingavgifterna i EU och EES vilket öppnar upp nya möjligheter för resenärer i Europa. Företaget släpper också en ny digital resetjänst.

I och med att Telenor gör det lika billigt att surfa i Europa som hemma behöver resenärer inte längre vara beroende av Wifi för att söka information om adresser och platser att besöka på resmålet.

– Många gånger är det de oplanerade upplevelserna som skapar starkast minnen och för att kunna vara spontan i en främmande stad är mobilen ett perfekt hjälpmedel. När du inte behöver tänka på några extra kostnader för att surfa kan du resa bekymmersfritt, vilket vi vill manifestera genom en ny typ av resetjänst, säger Natalie Rudarp, TF presschef på Telenor Sverige.

Den nya digitala resetjänsten Telenor Explore är en hemsida som fungerar både i mobilen och surfplattan. Den ger förslag påpassande ställen som passar allra bäst just nu, oavsett om det är stans cafépärla en regnig eftermiddag, områdets mest solsäkra strand eller kvällens hetaste restaurang skriver Telenor.

En kommentar

  1. Sara: Har de verkligen avskaffat roamingavgiften? På alla sina abonnemang?
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Gruppsäljare till Inca Tours
Sista ansökningsdag:
19 september 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018