Annons:

Annons:

Swebus inleder danskt samarbete

Swebus kopplar ihop sitt linjenät med det danska bussföretaget Abildskou. Därmed kopplar Swebus ihop sitt linjenät med Abildskous linje mellan Kastrup och Jylland, den största resesträckan i Danmark.

Det är Abildskous linje 888 som Swebus knyter an till. Den trafikerar Kastrup–Jylland och passerar städerna Ålborg, Randers, Århus och Odense.

– För oss är det ett viktigt steg att kunna erbjuda resor till Danmarks största städer. Efterfrågan är stor bland svenskar som vill semestra i Danmark och även studenter på väg till universitetsstaden Århus, säger Swebus vd Joakim Palmkvist i ett pressmeddelande.

Abildskou är, enligt Swebus, Danmarks ledande expressbussföretag med mer än en halv miljon resenärer per år. På linje 888 erbjuder bolaget upp till 15 avgångar per dag. Samarbetet med Swebus innebär att Abildskou för första gången kan erbjuda sina kunder resor till Sverige.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018