Annons:

United Airlines återvänder till Stockholm Arlanda – ny daglig direktlinje till New York

Det amerikanska flygbolaget och Star Alliance medlemmen United Airlines, återvänder till Stockholm Arlanda Airport och återupptar den populära flyglinjen till sitt nav på Newark i New York från den 28 maj 2023. Flygbolaget återvänder till den svenska huvudstaden för första gången sedan 2019, efter att tidigare ha trafikerat linjen i 14 år från 2005, enligt ett pressmeddelande.

-Vi är glada över att återvända till Sverige 2023 med vår service mellan Stockholm och New York City”, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa. Vi förväntar oss ännu en hektisk sommar för internationella flygresor 2023 och är stolta över att bygga vidare på vårt bransch ledande globala nätverk, vilket ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City-området, samt möjligheten att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till andra destinationer över hela Amerika.

– Det är glädjande att United Airlines kommer tillbaka till Stockholm Arlanda med sin direktlinje till New York kommande sommar. Efterfrågan på resor till Nordamerika är fortsatt god och den utökade tillgängligheten är välkommen. USA är en av våra största handelspartners och en viktig marknad både för frakt, inkommande turism och som ett attraktivt resmål för svenskar, säger Charlotte Ljunggren, Chief Commercial Officer på Swedavia i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Urban: 2 problem som jag ser det: - HÖG dollarkurs. (Kanske mest lockar USA resenärer hit. - 757. Trots moderniserad kabin skulle en 787-8 vara bättre.
  2. Maria: Varför envisas de amerikanska bolagen med att köra gamla B757 och B767? Märks att linjen inte är prioriterad tyvärr. A350 vore ju önskvärt.
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024