Annons:

Abbe Ibrahim klättrar på Nobis

Abbe lämnar efter 10 år vd-posten på Operakällaren och tillträder som vd över Nobis Restaurant Division. En roll som faller sig naturligt efter 19 år i koncernen. Den nya rollen handlar till största del om att driva Nobiskoncernens restaurangverksamhet framåt med fokus på utveckling av nya och etablerade koncept, enligt pressmeddelande.

Nobis Hospitality Group står och verkar på två ben, hotell- och restaurangverksamhet. Abbe kommer att ansvara för etableringen av koncernens nya projekt inom restaurangverksamheten.

-I dagsläget för jag diskussion med ett flertal intressanta aktörer om nya restaurangetableringar. Koncernen startade en gång i tiden som restaurangverksamhet och det är ett arv jag vill förvalta väl. Det vi levererar håller alltid högsta kvalitet oavsett om vi pratar helt nya koncept eller redan etablerade, säger Abbe Ibrahim, VD på Nobis Restaurant Division.

Abbe tillträder även som arbetande ordförande på Operakällaren vilket innebär att han kommer vara fortsatt engagerad och involverad i den dagliga verksamheten i huset. Operakällaren består av fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare och festvåningar.

-Att Abbe tillträder som vd över satsningen ’Nobis Restaurant Division’ känns naturligt och självklart. Abbe har under flera år utvecklat och bevarat våra koncept med bravur, säger Alessandro Catenacci, vd och ägare av Nobis Hospitality Group.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024