Annons:

Dan Hollström är ny säljansvarig fyra hotell

Den 1 oktober i år tillträde Dan Hollström tjänsten som Sales ansvarig för hotellen Clarion Collection Hotel Wellington, Pärlan och Hotel Esplanade i Stockholm samt Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen.  Dan kommer närmast från en nästan 10-årig tjänst inom Sales hos ICEHOTEL AB. 

Dan har tidigare en lång karriär från resebranschen då han arbetat för Fritidsresor/TUI under drygt 20 år. Dan har varit bosatt i ett flertal länder i Europa och en längre period i Asien med arbete i Sri Lanka och Maldiverna. 

Dan arbetade efter sin utlandstjänstgöring också från Fritidsresors huvudkontor i Stockholm och har där innehaft ett flertal ansvarspositioner för att under de sista dryga 8 åren arbeta i Fritidsresors hotelldivision som Hotel Concept Manager på nordisk basis med huvudansvaret för etableringen och utvecklingen av Fritidsresors hotellkoncept, där det mest kända är Blue Village. Dan bor i Kungsängen utanför Stockholm, han har ett stort intresse för sport och lägger en hel del av sin lediga tid på squash, golf och skidor både på tvären och längden.

2 kommentarer

  1. Jorunn: Grattis till nya jobbet!
  2. Gammal räv inom Svensk turism: Grattis Dan, till nya jobbet.