Annons:

Annons:

Håkan Ahlberg är ny försäljningschef

Håkan Ahlberg har tillträtt som försäljningschef för Foppainvest-koncernen med bolagen Uniglobe AR Resebyråer AB, X-Event Umeå AB och Travelforce AB. Håkan kommer att jobba med affärsutveckling och försäljning av respektive bolags produkter och tjänster, enligt ett pressmeddelande.

Uniglobe AR Resebyråer är en fullserviceresebyrå där Håkan kommer att jobba med account management samt nykundsförsäljning. I eventbolaget X Event kommer Håkan att jobba med kundevent och nyförsäljning, i Travelforce med internationaliseringen av Travelforce onlinebokningsverktyg Travelforce Orbis. I sommar lanseras även Android- och iOS-appar för resehantering.

Håkan har tidigare haft tjänster i resebyråbranschen hos Reso, SJ Resebyrå, Flygresebyrån, Bennett BTI samt jobbat som säljare för Avis, Skyways, Flynordic och Norwegian.

– Vi ser Håkan som ett mycket bra tillskott i koncernen för att kunna driva våra bolag framåt, säger koncern-VD Christer Forsberg i ett pressmeddelande.

 

4 kommentarer

  1. Charlie Lagerberg: Lycka till! Svara
  2. Björn Karlbom: Bra! Lycka till med nya jobbet!! Svara
  3. Margatetha Blomquist: Grattis Håkan och lycka till! Svara
  4. Zygge: Grattis och lycka till Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019