Annons:

Helena Zar Vallin är ny vd på Lingmerths

Helena Zar Vallin, vd på Svenska Handelskammaren i Jönköpings län, blir ny VD på Lingmerths. Hon kommer utveckla och framför allt driva företagets framtidsresa, i en bransch med både utmaningar och möjligheter, enligt ett pressmeddelande.

Helena är en känd profil i Jönköpings län och hennes gedigna erfarenhet inom näringslivsfrågor, organisationsstruktur och möteskultur kommer skapa förutsättningar och möjliggöra en spännande framtid för Lingmerths.

”Det händer mycket i vår bransch och i omvärlden, därför väljer vi att satsa på en person med bred kunskap inom organisationer, företagskultur,näringslivskännedom samt stort kundfokus. Vi är oerhört glada över att Helena valt uppdraget som VD på Lingmerths. Hon har ett långsiktigt tänk som skapar stabilitet och trygghet för företaget och hon är van att leda och flytta fram positioner. Dessa faktorer tillsammans med tydligt ledarskap är viktiga för vår fortsatta tillväxtresa”, säger Peter Eklund, styrelseordförande på Lingmerths Resebyrå AB.

”Jag ser verkligen fram emot att få påbörja det här uppdraget tillsammans med Lingmerths. Både för resan tillsammans med företaget, som är mycket intressant i sig, och för den utveckling som branschen har framför sig – den ska bli spännande att få följa, arbeta med och påverka”, säger Helena Zar Vallin.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024