Annons:

Annons:

JB SELECTION startar nordiskt representationskontor i Stockholm

JB SELECTION lanserar en modern representationstjänst för att hjälpa premiumhotell att öka närvaron på den nordiska marknaden. Genom försäljning, personliga möten och marknadsföring är målet att skapa långvariga och affärsdrivande relationer.

Bolagets vd och grundare Johan Bengtsson har en gedigen bakgrund från bland annat Nobis Hospitality Group, The Leading Hotels of the World samt Grand Hôtel Stockholm och Starwood. Med en lång erfarenhet från att ha arbetat med några av världens ledande hotellvarumärken tar Johan nu vidare sina unika branschkunskaper till den nya konsultverksamheten.

– Den nordiska marknaden är Europas tredje största resemarknad och för många internationella aktörer en nyckelmarknad. Under åren har jag fått många frågor av hotell som vill etablera sig här. Mitt mål är nu att genom omsorgsfullt och professionellt arbete, utifrån ett internt och externt perspektiv, skapa en attraktiv och relevant säljrepresentationstjänst med ledande position inom affärsområdet på den nordiska marknaden, säger Johan Bengtsson.

Johan kommer nu att fortsätta sitt internationella arbete med Nobis Hospitality Group, nu som konsult, och lägger även Ekies All Senses Resort i Halkidiki i Grekland till sin kundportfölj.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019