Annons:

Annons:

Jim Hofverberg ny kommunikationschef på BRA

Efter sju år hos BRA går Emma Sandsjö vidare till rollen som kommunikationschef för Mälardalens högskola. Jim Hofverberg som funnits i bolaget det senaste året, tar över rollen som ny kommunikationschef med start den första oktober, enligt ett pressmeddelande.

– Jag är glad att Jim Hofverberg tackat ja till uppdraget som vår nya kommunikationschef. Jim har arbetat hos oss med ansvar för externkommunikation, PR och sociala medier sedan förra sommaren och har med sig en gedigen erfarenhet som kommunikationsansvarig för bland annat Min Stora Dag, TUIfly Nordic och som PR-konsult, säger Christian Clemens som är VD för inrikesflygbolaget BRA.

– Samtidigt är det tråkigt men förståeligt att Emma valt att gå vidare till nya spännande utmaningar. Jag har verkligen uppskattat Emmas arbete som på många sätt starkt bidragit till att BRA skapat en stark position för varumärket, fortsätter Christian.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018