Annons:

Naren Young från Dante i New York jobbar extra på Hobo

Hobo Hotel fortsätter att storsatsa på internationell co-creation inom food & bevarage och bjuder därmed över världens 16:e bästa bar 2017, enligt ett pressmeddelande.

Hobo Hotel har sedan öppning den 23:e mars 2017 riktat fokus för hotellets alla avdelningar på co-creations och lokalt jobbat på att bli en central plats för internationella gäster att få uppleva hela Stockholms utbud inom mode, musik, tech och kultur.

– Efter att ha bjudit in tidigare internationella toppbarer med rätt inställning, attityd och vision som Pouring Ribbon (NYC), Dead Rabbit (NYC) och LIDKOEB (CPH) så fortsätter vi med Dante (NYC) för att dela med oss av ytterligare en av världens 50 bästa barer för att låta Stockholm ta del av deras kunskaper. Där kommer Naren Young från Dante och hans nätverk leverera ytterligare ett utmärkt tillfälle för just det och vi ser fram emot att visa dom vad Stockholm går för, säger George Cerrone, barchef på Hobo Hotel.

Samarbetet med Dante kommer att pågå mellan den 16-20:e april klockan 18-22.

 

 

Kommentarer är stängda.