Annons:

Annons:

Ny Nordic B2B Manager för VisitBritain

Jessica Lithén har rekryterats till VisitBritains växande Stockholmskontor som ny Nordic B2B Manager. Jessica har tidigare arbetat som Account Manager för både Expedia och Orbitz.

Intresset för tjänsten väcktes genom en tidigare vistelse i London. Jessica utvecklar:

– Jag blev väldigt intresserad av tjänsten då Storbritannien ligger mig varmt om hjärtat. Jag har bott i London i tre år och passade då på att resa runt en del vilket öppnade upp mina ögon för allt som Storbritannien har att erbjuda som resmål.

– Att resa och att lära känna nya personer och platser har alltid intresserat mig och det är därför som jag också trivs så bra inom reseindustrin. Jag är en “people person” som drivs av att skapa och bibehålla långsiktiga partnerskap genom att fokusera på gemensamma värden och fördelar.

Under våren har den brittiska turistorganisationen gått från att ha enskilda representanter i vissa marknader till att nu skapa större kluster som täcker flera marknader. I och med rekryteringen av Jessica har VisitBritain nu en person i Stockholm som arbetar dedikerat mot turoperatörer och onlineaktörer inom reseindustrin för hela Skandinavien.

Gary Robson, Nordenchef för VisitBritain, ser fram emot att kunna arbeta än mer fokuserat på Skandinavien genom att samla hela personalstyrkan i Stockholm.

– Vi kommer nu att kunna arbeta tillsammans på olika projekt i större team och utföra fler gemensamma aktiviteter vilket ger bättre synergieffekter. Jessica tillför en otrolig erfarenhet till det nya teamet och vi ser fram emot att få fler skandinaviska resenärer att upptäcka Storbritannien genom olika B2B- och kommunikationsinitiativ.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019