Annons:

Annons:

Olga Hjermind är ny finansdirektör för Radisson Hotel Group i Norra Europa

Olga Hjermind är Radisson Hotel Groups nya Finansdirektör i Norra Europa. Hon sitter i den nordiskaledningsgruppen och har det övergripande finansansvaret för 60 hotell och sammanlagt 15.000 rum i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island och Baltikum, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är väldig glada och stolta över att få Olga som ny finansdirektör i regionen. Med sin omfattande och värdefulla erfarenhet, både från Radisson Hotel Group och resebranschen är hon den perfekta matchningen för det här jobbet, säger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern Europe for Radisson Hotel Group.

– Olga bidrar med utmärkt kunnande och kommer därmed stärka och förbättra många områden inom vår finansorganisation i Norra Europa, säger Tom Flanagan Karttunen.

Olga har en gedigen erfarenhet från finans och revision. Hon har varit hos Radisson Hotel Group sedan 2005, med erfarenhetfrån Baltikum och Norden. Hon är ekonom från Riga Technical University.

– Jag ser fram emot att arbeta för den ledande internationella hotellkedjan i Norra Europa och att ytterligare stärka positionenför Radisson Hotel Group i detta område, säger Olga Hjermind.

Som finansdirektör kommer Olga leda alla rapporterings- och finansaktiviteter i regionen samt ansvara för att de strategiskamålen uppnås. Olga kommer att vara baserad på Radisson Hotel Group kontoret i Köpenhamn och vara en del av ledningsgruppen i Norra Europa.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.