Annons:

Annons:

Rolfs Flyg & Buss utökar med flygansvarige Anna-Karin Briatore

Nu förstärker Rolf Flyg & Buss sin flygavdelning med Anna-Karin Briatore som kliver ombord som flygansvarig. Avdelningen arbetar med att säkra upp, planera och boka flyg till våra gruppresor. Att erbjuda bra flyg till och från resmålet är viktigt och bidrar till att öka våra resenärers goda helhetsintryck av resan.

Berätta vad du ska jobba med?

– Jag kommer att jobba med det mesta som rör flyg. Det är att boka flygbiljetter, både för stora grupper men också mindre individuella bokningar. Målet är att våra kunder ska få bästa möjliga resa. Det innebär, utöver ett bra innehåll på resan, att vi också måste ge de bästa förutsättningarna för en bra flygresa.

Du har ju arbetat i resebranschen ett tag, vad är det som lockar med resebranschen?

– Ja, jag började i resebranschen 1997, så det har blivit några år nu. Jag tog visserligen en paus från branschen i fem år och arbetade som koordinator hos en fisk- och skaldjursgrossist. Men tillslut blev längtan för stor och då sökte jag mig tillbaka igen.

3 kommentarer

  1. Merja Lönnfors: Hon är en klippa. Grattis Rolf Flyg & Buss. Svara
  2. Fredrik: Grattis Rolf Flyg & Buss. Briatore är bäst! Svara
  3. Amalia Apaza: Hon är väldigt duktig då är det bara att säga Grattis Rolf Flyg & Buss. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA