Annons:

SAS anställer Ginger Hughes – ska fixa rekonstruktionen

SAS har anställt Ginger Hughes som ny chef för flygbolagets rekonstruktion. Hon har tidigare jobbat på den rådgivningsfirma som har arbetat med flygbolagets rekonstruktionsprocess rapporterar DI.

Ginger Hughes har varit partner på Seabury som har varit rådgivare till SAS i den pågående rekonstruktionen och så kallade Chapter 11-processen i amerikansk domstol. Nu anställer flygbolaget henne som chef för rekonstruktionen med titeln ”Chief Transformation Officer”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

SAS vd Anko van der Werff under Almedalsveckan.

”Med en tre decennier lång karriär som rådgivare till flygbolag över hela världen har Ginger Hughes varit avgörande för att forma strategiska omvandlingar, omstruktureringar, flygplansfinansiering, kostnadsoptimeringsstrategier, lojalitetsprogram och initiativ för allianser”, säger SAS vd Anko van der Werff i en kommentar.

SAS har också anställt Paul Verhagen till ny kommersiell chef. Han kommer närmast från rollen som vice vd på det spansk-portugisiska flygbolaget Iberojet och har tidigare varit ansvarig för Norge, Finland och Baltikum på Air France-KLM.

Kommentarer är stängda.

BDPNext söker en DMC Project Manager
Sista ansökningsdag:
3 december 2023