Annons:

Annons:

Toni Franz blir ny VD för Hemavan Alpint

Toni Franz tillträder sin nya roll den 3 augusti och efterträder då Thomas Ringbrant. Toni kommer närmast från Luossavaarabacken i Kiruna där han jobbat som driftansvarig de senaste 10 åren. I ett pressmeddelande från Hemavan Alpint säger styrelseordförande Christian Björklöf att den tidigare vd:n fortsätter tillsvidare som Senior Advisor i bolaget.

– Det är mycket glädjande att kunna hälsa Toni välkommen till Hemavan och Hemavan Alpint som ny VD. Toni´s långa och breda erfarenhet inom den alpina världen dels som alpin tränare, arrangör av stora alpina evenemang och inte minst de senaste 10 åren som driftansvarig för en alpin anläggning gör honom mycket lämpad för VD rollen säger Christian Björklöf.

– Efter ett helt liv i skidbackarna i olika roller, känner jag en stor förväntan inför att få bli en del av Hemavan Alpint. Det tilltalar mig att ägarna har en långsiktig utvecklingsplan där anläggningen får växa i lugn takt och det ska bli kul att få vara med och forma de nya planerade delarna av skidområdet och att få dem integrerade i samhällsutbyggnaden på ett bra sätt. Skidåkningen är central i Hemavan och vi ska fortsätta att tillhandahålla fantastisk skidåkning i den underbara fjällmiljön som finns. Samtidigt ser jag utvecklingsmöjligheter på olika områden, både sommar som vinter, där vi kan integrera fler och hoppas kunna få Hemavan till att bli ett levande samhälle året runt säger Toni Franz.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.