Annons:

Grands nya vd har inte bott på hotellet – än

Efter många år som vd för Radisson Blu Royal Viking Hotel packar Pia Djupmark jobbväskorna och tar in som vd på Grand Hôtel i Stockholm i november.

Hur blev du rekryterad?
– Rekryteringen gjordes i samarbete med en rekryteringsfirma och ledamöterna i Grand Hôtels styrelse. Under processens gång hann jag fundera igenom uppdraget och när jag blev erbjuden tjänsten så var det inget svårt beslut att tacka ja.

Har du övernattat på Grand Hôtel?
– Jag har faktiskt aldrig övernattat där, men jag har varit gäst i både baren och restaurangen flera gånger och alltid varit mycket nöjd.

Vilka erfarenheter från Radisson är de viktigaste du bär med dig till Grand Hôtel?
– Mina 25 år inom Rezidor Hotel Group har varit mycket spännande, utvecklande och roliga. Jag har fått vara med om en härlig resa från en liten hotellkedja till ett enormt stort och börsnoterat företag. Det viktigaste är vetskapen om att alla medarbetare är lika viktiga och här tror jag ledarskap spelar stor roll.

Många stora världskändisar har bott på Grand Hôtel genom åren. Vilken är den största kändis du har träffat?
– Världskändisar i samma dignitet som Grand Hôtel har vi inte på Royal Viking,  men visst har det passerat en och annan  genom åren, även om det oftast är kändisarnas crew som bor här. Den kändis jag senast träffade här var Alice Cooper. Han var här helt privat för att spela golf. 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024