Annons:

Liia Nõu är ny vd för Pandox

Pandox AB styrelse har utsett Liia Nõu till vd. Liia Nõu har varit Pandox CFO sedan 2007 och tillförordnad vd sedan den 21 maj 2021, enligt ett pressmeddelande.

”Efter en strukturerad rekryteringsprocess och noggranna överväganden är styrelsen mycket glad över att kunna utse Liia Nõu till vd förPandox. Liia Nõu är en modern ledare med lång erfarenhet från hotellfastighetsmarknaden och en person som både styrelse och organisation har ett mycket stort förtroende för. Styrelsens bedömning är att Liia Nõu är den som bäst kan balansera Pandox behov av både kontinuitet och förändring”, säger Christian Ringnes, Styrelseordförande för Pandox i ett pressmeddel.

”Jag är både hedrad och glad över att få förtroendet att leda detta fantastiska bolag som jag varit en del av i 14 år och bidragit till att forma. Pandox har allt det jag beundrar i ett modernt företag – en tydlig och stark affärsidé, en kompetent, erfaren och driven organisation och styrelse, samt en företagskultur som speglar de kärnvärden jag själv står för; mod, integritet, professionalism, prestigelöshet, värme och lite busighet”, säger Liia Nõu, vd för Pandox.

Liia Nõu behåller ansvaret som CFO till dess en ersättare har rekryterats.  

Liia Nõus tidigare erfarenheter omfattar ledande positioner på General Electric, Song Networks, Tele2, Q8, American Express och Icon Medialab. 

Liia Nõu har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Kommentarer är stängda.