Annons:

Annons:

Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm

Beskrivning:

Vem är vi?

BIG Travel är en av Sveriges största resebyråkedjor med 17 resebyråer och 6 affärscentra i Sverige. Vi har också verksamhet i Danmark och Norge. I Finland ingår via VIP Travel i koncernen. Globalt har vi ett samarbete med Radius Travel. Reseshopen i Ljusdal är en researrangör som ingår i vår grupp- & konferensverksamhet.

Vi är verksamma inom tre affärsområden: Affärsresor, Privatresor samt Grupp & Konferensresor. Vi har ett brett utbud inom flyg, charter, äventyrsresor, kryssningar, rundresor mm.

Med mer än 30 års erfarenhet är det vår målsättning att vara det självklara valet för resenären. Genom att samla marknadens utbud av resor, flyg och hotell på ett och samma ställe kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga pris och service på alla typer av resor. Oavsett om du bokar din resa på nätet, per telefon eller genom besök i våra butiker står vi för omtanke, engagemang och tillgänglighet.

Bolaget ägs av Taptum AB och är medlem av SRF, Svenska Resebyråföreningen. Vi är IATA-ackrediterade och ISO9001:2015 certifierade. Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegiet och vi är genom medlemskap i Svenskt Näringsliv och Almega Tjänsteföretagen kollektivanslutna.

Beskrivning

Affärsresecenter i Göteborg och Stockholm söker nu en drivna affärsresesäljare som vill ingå i positiva och engagerade team med hög kompetens.
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i ett stadigt växande reseföretag!

Specifika kvalifikationer

  • Vi ser gärna att du har två års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad reseservice samt mycket goda kunskaper i bokningssystemen Amadeus och Linkon.
    • Du brinner för kunden och har ett helhetsperspektiv.
    • Du är serviceminded och utvecklingsinriktad.
    • Du är öppen för nya sätt att tänka och jobba målmedvetet.
    • Du har förmågan att skapa goda relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor.

Har du tidigare arbetat i ekonomisystemet Antares ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som är full av energi, självgående men gillar att arbeta i team, positiv, strukturerad och lösningsorienterad. Du skall även vara stresstålig, diplomatisk, driftig, kreativ och gilla högt tempo

Omfattning
Heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse

Arbetsort
Göteborg (Backaplan) eller Stockholm (Danderyd)

Kollektivavtal
Finns

Är du den vi söker?
Har du frågor om tjänsten i Göteborg kan du ringa till resebyråchef Annica Vall tel: 072-856 27 94. Du är varmt välkommen med din ansökan till annica.vall@bigtravel.se

Har du frågor om tjänsten i Stockholm kan du ringa till resebyråchef Christina Sandblom tel: 08-120 90 493. Du är varmt välkommen med din ansökan till christina.sandblom@bigtravel.se

Intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare
BIG Travel Sweden AB

Publicerat den: 11 september 2019, 09:22

Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
På nytt jobb