Annons:

Annons:

AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG

Beskrivning:

Ditt arbete

Du ingår i vårt team i Göteborg och servar våra lokala kunder. Tjänsten innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt- destinations- och systemkunskap men framförallt ett personligt engagemang. Din uppgift blir att upprätthålla goda relationer med våra kunder. Kundkontakten sker per telefon och mail.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig varierande, utmanade och roliga arbetsuppgifter i en arbetsmiljö där du har möjlighet att vara med och påverka.

Din profil

Du ska ha erfarenhet av resebyråarbete och IATA-kompetens samt behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Dessutom har du goda kunskaper i bokningssystemet Amadeus. Meriterande är om du har erfarenhet av Antares, vårt ekonomisystem.

Som person

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och beredd att ta eget ansvar, samt tycker om att arbeta i högt tempo. Du ska tycka att det är roligt att sälja och ha ett förtroendeingivande sätt. Att du håller en hög servicenivå är väldigt viktigt.

Omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetsort
Göteborg

Kontakt
För mer information kontakta Anna Björkman, telefon 0730- 85 41 41.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarst till:

Lingmerths Resebyrå AB
Sven Hultins gata 9
Chalmers Teknikpark
412 58 Göteborg
eller via mail till:
anna.bjorkman@lingmerths.se
Lingmerths Resebyrå är en fullserviceresebyrå, vilket innebär att vi hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. Visionen är att vara den personliga resebyrån som förenklar resandet. Vi har funnits sedan 1950 och är en av Sveriges äldsta resebyråer. Lingmerths Resebyrå finns på 10 orter i södra Sverige, har ca 100 anställda och omsätter drygt 900 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Nässjö. Lingmerths Resebyrå är sedan 1992 ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 och ISO 14001, vilket är ett bevis på att vi tar kvalitet och miljö på största allvar.

Publicerat den: 29 april 2019, 11:30

AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019