Annons:

Annons:

Affärsresesäljare till Växjö

Beskrivning:

Ditt arbete

Du ingår i vårt team i Växjö och servar våra lokala kunder. Tjänsten innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt- destinations- och systemkunskap men framförallt ett personligt engagemang. Din uppgift blir att upprätthålla goda relationer med våra kunder. Kundkontakten sker per telefon och mail.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig varierande, utmanade och roliga arbetsuppgifter i en arbetsmiljö där du har möjlighet att vara med och påverka.

Din profil

Du ska ha erfarenhet av resebyråarbete eller skaffat dig branscherfarenhet på annat sätt. Det är meriterande att du har kunskaper i bokningssystemen Amadeus och Linkon samt IATA-kompetens. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Som person

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och beredd att ta eget ansvar, samt tycker om att arbeta i högt tempo. Du ska tycka att det är roligt att sälja och ha ett förtroendeingivande sätt. Att du håller en hög servicenivå är väldigt viktigt.

Omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetsort
Växjö

Kontakt
För mer information kontakta Ulla Magnusson, telefon 070- 59 24 977.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast till:

Lingmerths Resebyrå AB
Sandgärdsgatan 23
352 30 Växjö
eller via mail till:
ulla.magnusson@lingmerths.se


Lingmerths Resebyrå är en fullserviceresebyrå, vilket innebär att vi hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. Visionen är att vara den personliga resebyrån som förenklar resandet. Vi har funnits sedan 1950 och är en av Sveriges äldsta resebyråer. Lingmerths Resebyrå finns på 10 orter i södra Sverige, har ca 100 anställda och omsätter drygt 800 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Nässjö. Lingmerths Resebyrå är sedan 1992 ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 och ISO 14001, vilket är ett bevis på att vi tar kvalitet och miljö på största allvar. www.lingmerths.se

Publicerat den: 05 juni 2018, 11:44

-->
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018