Annons:

Annons:

Birka söker kommunikatör

Beskrivning:

Är du vår nya kollega?

Är du en ovanligt mångsidig kommunikatör, duktig skribent och trygg i rollen som PR-ansvarig? Är du dessutom nyfiken på framtidens sätt att kommunicera upplevelser och gillar kryssningar? Då är du antagligen vår nya kollega!

Om tjänsten
Som vår kommunikatör har du en central och ovanligt mångsidig roll i arbetet med att skapa och kommunicera våra kryssningsupplevelser. Vi arbetar integrerat med konceptutveckling och kommunikation vilket innebär att du är involverad hela vägen från idé till kommunikationsinsatser.

Du arbetar taktiskt och praktiskt, både som skribent och ansvarig för våra sociala medier. Du håller också i våra pressrelationer, kriskommunikation och intern kommunikation. Rollen är alltså både bred och omväxlande.

Birka Cruises är Sveriges enda renodlade kryssningsrederi och hos oss finns inga vardagar. Vi skapar allt från prisvärda minisemestrar i Stockholms skärgård till världsunika kryssningskoncept. Ofta är vi först på marknaden med innovativa produktnyheter och vi har flera gånger utnämnts till Sveriges bästa rederi.

Marknadsavdelningen består av ett kreativt och engagerat team på nio personer där var och en bidrar till helheten med sin specialistkompetens.

Om dig
Du är en nyfiken och mångsidig kommunikatör och känner dig trygg med de flesta ”discipliner” inom kommunikation och har god förmåga att hitta relevanta PR-vinklar. Som skribent är du duktig på att skapa exakt rätt känsla och få fram de viktigaste argumenten i olika typer av texter. Du är även en sann kulturbärare med förmåga att fånga essensen i vårt varumärke, koncept och produkter samt förmedla dem målgruppsanpassat, både externt och internt.

Du trivs med att ta ett stort personligt ansvar i hela arbetsprocessen och driva utvecklingen framåt. Samtidigt är du schyst, prestigelös och lyhörd för andras idéer. Eftersom du kommer att ”kastas in” i arbetet vill vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med konsumentprodukter, eller upplevelser. Gärna rese-relaterade. Givetvis har du också ett genuint intresse för god service och våra kryssningsupplevelser.

Vi erbjuder
· Resebranschens roligaste kommunikationsjobb!
· Centralt belägen arbetsplats på kajen vid Slussen, med Stockholm bästa utsikt.
· Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt ök.
· Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Unionen.

Intresserad?
Vi vill ha din ansökan senast den 2 november 2018. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka Stockholm. Dessutom är rederiet ensamma om att arrangera långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka Stockholm är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro

Publicerat den: 05 oktober 2018, 14:08

-->
Säljare till Stockholm City Conference Centre
Sista ansökningsdag:
19 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018