Annons:

Annons:

Detur söker Nordic Sales Director

Beskrivning:

Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet. 1998 expanderade vi till andra delar av Europa och blev mer kända som Detur International. Vi lade tidigt till Tunisien, Egypten och Grekland till den växande listan av resmål. Verksamheten i Sverige startade år 2000. Idag finns vi i hela Norden och är stolta över att vara en av de etablerade researrangörerna på den nordiska resemarknaden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men gör även specialresor för grupper, företag och fotbollsläger för fotbollslag. Vi erbjuder dessutom golfprogram till olika destinationer.

Vi söker nu en Nordic Sales Director

Den vi söker ska stärka Deturs position som en central aktör på den nordiska resemarknaden och vara aktiv i ett större pågående förändringsarbete. I detta uppdrag ligger att utveckla och få ett väl fungerande team på plats i en nyimplementerad organisation med starkt försäljninsgfokus.

I den här rollen blir du Deturs frontfigur i de nordiska länderna och även länken till det turkiska huvudkontoret där övriga funktioner är baserade.

Den vi söker är sannolikt redan etablerad i en tyngre roll på den nordiska resemarknaden och drivs av framför allt försäljning, men även utmaningar, förändring samt utveckling av den här typen av verksamhet. Du har redan bevisat dig som framgångsrik i en liknande position, utrustad med ett kommersiellt tänk och drivs av att hela tiden nå eller överträffa uppsatta affärsmål samt att infria kundernas förväntningar på starka upplevelser.

Ett befintligt nätverk i och närhet till marknaden samt förmågan att utöka detta genom relationsbyggande i B2B-segmentet inom den nordiska resehandeln med tredjepartsbyråer och dotterbolag är avgörande för att lyckas. Erfarenhet av paketresedistribution är också mycket viktigt.

Naturlig ödmjukhet och prestigelöshet är värdefullt för att komma in rätt i företaget, samtidigt behövs pondus för att åtnjuta förtroende inom koncernen. Du kommer att vara med i ledningsteamet för Detur vilket förutsätter en förmåga att hantera och fungera väl med kollegor i ett företag med stor kulturell mångfald. Rollen ställer också krav på hög arbetskapacitet och förmågan att arbeta för att möta uppsatta mål.

På samma gång som du har starkt eget driv är du kommunikativ och teamorienterad i din person och ledarstil. Du behöver vara analytisk och samtidigt bra på att kommunicera och interagera med kollegor för att skapa en både kreativ och kommersiellt framgångsrik atmosfär där Detur kan växa och utvecklas som företag. Sammantaget ställs krav på en kombination av analys och strategi samt välutvecklad genomförandeförmåga.

Du har ett allmänt starkt affärsmässigt tänk och gott omdöme som gör att du kan fatta de rätta strategiska besluten och förhålla dig till vad konkurrenterna gör. Bra koll på företagets ekonomi samt ordning och reda är en grundförutsättning.

Den vi söker ska levandegöra strategierna och planerna som är utarbetade, utveckla dessa och vara med på Deturs förändringsresa som företag. Det handlar om stort och smått, att tillsätta de resurser som krävs och utöka dessa när det behövs, inte minst när det gäller att med rätt marknadsföring få varumärket på plats. Alltid med en hög grad av kostnadsmedvetenhet då Detur verkar i en bransch med stor marginalpress.

Arbetet är i delar ett fortsatt förändringsjobb, att välja och välja bort, att med rätt partners bygga affären framåt. Stockholm är basen för denna roll, med ansvar för team i övriga tre nordiska länder. Rollen förutsätter att du kan resa en hel del, både nationellt och internationellt där implementering av mer dynamiska systemlösningar och ny webb är viktiga pusselbitar som skall falla på plats för att skapa en fungerande helhet. Deturs huvudkontor ligger i Turkiet där också övriga stabsfunktioner finns. Den nordiska försäljningsorganisationen kommer att vara en stödfunktion till flera av de övriga avdelningarna, t ex eCom, marknadsföring och yield/prissättning/optimering.

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Detur med Bohmans Nätverk samt Hotell- och Reseverket. Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev via DENNA LÄNK så snart du har möjlighet. Urval och intervjer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta i första hand Erik Haglöf erik.haglof@bohmans.com +46(0)708-44 11 60.

Publicerat den: 05 februari 2020, 10:36

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020