Annons:

Annons:

Driven resesäljare sökes

Beskrivning:

Västindienspecialisten ingår i Unlimited Travel Group som består av resebranschens skickligaste hantverkare och specialister. UTG är idag ett av Sveriges största reseföretag, men samtidigt långt från de stora jättarnas traditionella resefabrik. De olika inriktningarna och strukturen inom koncernen gör det möjligt att fortfarande vara ”små” och alltid hålla kvalitet före kvantitet.

Då en av våra kollegor kommer att gå på mammaledighet under sommaren söker vi nu en serviceinriktad, självständig och prestigelös resekonsult. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att ta fram förslag och skriva offerter, boka upp flygningar, skriva fakturor och administrativt arbete med hemsidan. Vi letar efter en person som stämmer in på följande egenskaper och erfarenheter:

  • Målinriktad med fokus på sälj
  • Självgående men trivs bra att arbeta i team
  • Social med en positiv attityd
  • Delar vårt engagemang för kvalitet och personlig service
  • Har tidigare erfarenhet från resebranschen
  • God kunskap i Amadeus

Vi erbjuder en arbetsplats med utrymme för egna initiativ, varierande arbetsuppgifter och en stor chans för utveckling inom resebranschen.

Tjänsten är på 100% och är ett vikariat till preliminärt 1/9/2020 med start från maj månad. Tveka inte att söka om du tror att du är helt rätt person för jobbet men endast kan arbeta deltid, minimum 75% kan eventuellt diskuteras. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm där vi sitter tillsammans med Birdie Golf Tours, Wi Resor och Ski Unlimited.

Känner du att detta är en arbetsplats för dig – skicka din ansökan till franciska@vastindienspecialisten.se. Alla ansökningar behandlas allt eftersom de inkommer. Sista ansökningsdag är 9/4.

 

Publicerat den: 04 mars 2019, 10:14

Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019