Annons:

Annons:

Israels TB söker PR specialist

Beskrivning:

Vill du vara med och skapa kommunikation till ett av världens mest spännande resmål, Israel?

Bra, för nu söker vi en PR-specialist med minst ett par års erfarenhet inom PR (gärna inom resebranschen, men inte ett måste). För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att skriva, till exempel pressreleaser, artiklar och inlägg. Du har egna etablerade medierelationer, med fördel inom resebranschen. Och du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift (andra nordiska språk är meriterande). Du beskriver dig som en god lagspelare som arbetar systematiskt och metodiskt och får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Hos oss kommer du att jobba i ett litet team där vi hjälper varandra, i en intensiv men omtänksam miljö, nära vår marknadsavdelning och vårt huvudkontor i Israel. Du blir en del av ett team som ständigt vill utvecklas, och ligga i framkant när det kommer till destinationsmarknadsföring. Vårt kontor ligger centralt på Östermalm i Stockholm och för oss är teamkänsla och engagemang viktiga komponenter för att arbeta hos oss.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Pressansvarig, skapa och redigera pressmeddelanden och nyhetsbrev
  • Ansvara för arbetet med att öka kännedomen för vårt varumärke via samtliga tillgängliga kanaler
  • Utveckla medierelationer
  • Vårda och stärka relationer med media och influencers
  • Hitta nyhetsvinklar och initiera artiklar och intervjuer
  • Hantera och projektleda PR resor
  • Projektleda PR event

Ansök genom att skicka in CV samt personligt brev till marketing-se@goisrael.gov.il  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas omgående, så skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

Om Israel Government Tourist Office
Israels turistministeriums uppdrag är att främja resor till Israel. Vårt Stockholmskontor är ansvariga för de nordiska länderna. För att nå våra högt uppsatta mål har vi ett nära samarbete med den nordiska resebranschen, media och trosbaserade organisationer.

Vi deltar i både fysiska och virtuella event och mässor. Vi tillgodoser resebranschen möjligheten att lära sig om och specialisera sig på att göra Israel till en förstklassig destination och produkt för sina kunder.

 

 

Publicerat den: 16 november 2021, 08:42

Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.