Annons:

Annons:

Jambo Tours/TEMA söker biljettör

Beskrivning:

Jambofamiljen växer när vår härliga kollega ska bli mamma i april och nu söker vi en ersättare under hennes föräldraledighet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetar eller har arbetat med att ställa ut flygbiljetter, både individuellt och för grupper.

Goda kunskaper i Amadeus är nödvändigt och det är en fördel om du har arbetat med affärssystemet Travelwire. Det är viktigt att du är positiv, noggrann och gillar att finna de bästa och smartaste flyglösningarna. Du behöver vara flytande i något av språken svenska, norska, danska eller finska i kombination med goda kunskaper i engelska.  Är du dessutom stresstålig och självgående kan jobbet på vårt trevliga fabrikskontor i Hammarby Sjöstad vara ditt.

Din uppgift?
Att vara en härlig medarbetare i allmänhet och på vår flygavdelning i synnerhet.

Här behandlar du flygbeställningar från våra producenter och hjälper våra säljare  att finna de bästa flyglösningarna till de bästa priserna. Du ställer ut  biljetter, både grupp och individuella, rapporterar till samarbetspartner över hela världen och hanterar utskick till våra resenärer m.m.

Vad erbjuder vi dig?
Arton månaders vikariat på en skön arbetsplats i Hammarby Sjöstad, hos ett klassiskt reseföretag, med marknadsledande produkter som efterfrågas av marknaden.

Tillträde 15 mars och lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Varmt välkommen att sända in din ansökan redan idag, men senast 31 januari till camilla.minbrant@temaresor.se
Vid frågor om tjänsten: ring  Malin Sundin på tel 08-506 989 18 eller Camilla Minbrant på tel 08 – 506 989 20

Jambo Tours är specialisten på reseupplevelser lite längre bort. Vi erbjuder våra kunder handplockade upplevelser av högsta kvalitet. Safari, natur och kultur, äventyr, kryssning och sol & bad. Jambo Tours resor marknadsförs i Sverige och Norge.

TEMA är pionjären som ända sedan starten 1971 erbjuder resor som ger minnen för livet. Resor med inriktning vandring, cykel, kultur, mat och vin, safari samt kryssning. TEMAs reseledare är vida kända för sin kunskap och service och resorna marknadsförs i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Publicerat den: 13 januari 2020, 08:46

Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020