Annons:

Annons:

Säljare till Möten, Event och Partners

Beskrivning:

Är du vår nya kollega?

Om tjänsten

Birka Cruises kärnverksamhet är att bedriva 21-timmarskryssningar från Stockholm via Mariehamn, sju dagar i veckan, med passagerarfartyget M/S Birka. Utöver 21-timmarskryssningar genomförs även ett antal lång- samt specialkryssningar. Vi är ett helägt dotterbolag till Rederiaktiebolaget Eckerö och blev i år valda till årets passagerarrederi på Grand Travel Award.

Nyfiken, genuin och schyst är viktiga ledord i vår verksamhet när vi fortsätter att bygga ett starkt och framgångsrikt varumärke.

Som säljare inom Möten, Event och Partners är du, genom effektiv bearbetning och uppföljning av potentiella och befintliga kunder, ansvarig för att skapa lönsamma affärer och maximera både passagerarvolym och intäkter till bolaget.

Du har nära samarbete med våra inne- och utesäljare samt våra övriga kommersiella avdelningar.

 

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning av konferens och eventprodukter alternativt partnersamarbeten. Vi tror att du har arbetat med att förhandla större affärer. Du är nyfiken och finner spänning i att utveckla befintliga affärsrelationer samt skapa nya. Du är resultatorienterad och bidrar aktivt till en säljkultur genom att agera som en förebild med fokus på affären.

Du har förmågan att arbeta självständigt och ser genuina möjligheter att skapa affärer oavsett om det handlar om det lilla mötet eller affären med det stora partnersamarbetet. Du tar ansvar för att nå uppsatta försäljnings- och aktivitetsmål.

Ditt bidrag är direkt med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet. Du rapporter till försäljningschef.

Du trivs bäst i en respektfull miljö där du är med och skapar schysta förutsättningar för en god laganda och ett gott samarbete.

 

Vi erbjuder 

  • En spännande och omväxlande roll, heltid 100%.
  • En attraktiv centralt belägen arbetsplats i en verksamhet där vi ständigt arbetar med att utveckla vår produkt för vår fortsatta framgång.
  • Friskvårdsbidrag

 

Intresserad? 

Skicka in din ansökan senast den 31 mars 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.  Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Johan Magnarsson johan.magnarsson@birka.se

Välkommen med din ansökan! Ansök här.

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka. Sommartid görs dessutom långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Publicerat den: 14 mars 2019, 11:08

MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019