Annons:

Annons:

Säljare till Möten och Event

Beskrivning:

Är du vår nya kollega?

Om tjänsten

Birkas huvudkontor är beläget i Stadsgårdsterminalen vid Slussen. Med utsikt över Saltsjön, Skeppsholmen och Gröna Lund erbjuder vi en av Stockholms vackraste arbetsplatser. Vi skapar dagligen genuina kryssningsupplevelser för våra kunder. Utöver 21-timmars kryssningar genomförs även ett antal lång- och specialkryssningar. Nyfiken, genuin och schysst är viktiga ledord i vår verksamhet när vi fortsätter att bygga ett starkt och framgångsrikt varumärke.

Som säljare inom Möten och Event är du, genom effektiv bearbetning och uppföljning av potentiella och befintliga kunder, ansvarig för att skapa lönsamma affärer och maximera både passagerarvolym och intäkter till bolaget.

Du har ett nära samarbete med våra inne- och utesäljare samt våra övriga kommersiella avdelningar.

 

Om dig

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning av konferens och eventprodukter alternativt partnersamarbeten. Du är nyfiken och finner spänning i att både utveckla befintliga affärsrelationer och skapa nya. Du är resultatorienterad och bidrar aktivt till en säljkultur genom att agera som en förebild med fokus på affären.

Du har förmågan att arbeta självständigt och ser genuina möjligheter att skapa affärer oavsett om det handlar om det lilla mötet eller affären med det stora partnersamarbetet. Du tar ansvar för att nå uppsatta försäljnings- och aktivitetsmål.

Ditt bidrag är direkt med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet. Du rapporter till försäljningschef.

Du trivs bäst i en respektfull miljö där du är med och skapar schyssta förutsättningar för en god laganda och ett gott samarbete.

 

Vi erbjuder 

  • En spännande och central roll där din insats gör skillnad, heltid 100%.
  • Friskvårdsbidrag
  • En attraktiv, centralt belägen arbetsplats i en verksamhet där vi ständigt arbetar med att utveckla vår produkt för vår fortsatta framgång.
  • Kollektivavtal med Unionen

 

Intresserad? 

Skicka in din ansökan senast den 14 februari 2020. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.  Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Johan Magnarsson johan.magnarsson@birka.se

Välkommen med din ansökan!

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka. Sommartid görs dessutom långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Publicerat den: 14 januari 2020, 08:10

Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020