Annons:

Annons:

Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby

Beskrivning:

Thabela Travel har med 15 år i branschen etablerat sig om en av landets ledande researrangörer med kultur och natur i fokus. Vi arrangerar rundresor i Afrika, Asien, Nordamerika, Oceanien och Sydamerika. Företaget har sedan starten varit ägarlett men är nu redo att ta steget att anställa en extern VD.

Vår verksamhet bedrivs från två kontor, ett i Täby utanför Stockholm, och det andra i Kapstaden. Totalt är vi ca tio personer anställda och vår verksamhet har haft en stark tillväxt de senaste åren. Du kommer att styra ett framgångsrikt företag med god potential att öka omsättning och vinst.

Som VD förväntas du leda verksamheten både i Sverige och Sydafrika. En spännande utmaning är att på bästa sätt integrera och utveckla fördelarna av de båda företagen som befinner sig i olika världar och därmed har olika förutsättningar.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta som chef på ett reseföretag och att du har passion och intresse kring våra produkter, du har förmodligen besökt flera av våra resmål. Det är viktigt att du har ett genuint intresse- och kunskap kring att driva ett företag och du har stora kunskaper inom ekonomi, struktur och processer.

Som person är du strukturerad och ordningsam, du har ett utpräglat sinne för siffror och ekonomi. Du är en naturlig ledare och drivs av att utveckla människor och bolag framåt. Du har den strategiska höjden att se vart Thabela ska styra på längre sikt. Du är en prestigelös person med en stor portion ödmjukhet. Reseindustrin påverkas i hög grad av omvärldsfaktorer och du måste vara beredd att rycka ut när det behövs och vara en kraft även i händelse av olika kriser.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi och gärna även marknadsföring.

Vi samarbetar i denna rekrytering med Hotell & Reseverket, för mer information kontakta Jan Berkö, jan.berko@hotelloreseverket.com eller tel 073-626 30 43. Ansökningar hanteras löpande.

Välkommen med din ansökan HÄR!

Publicerat den: 15 maj 2018, 11:13

-->
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018