Annons:

Annons:

Ticket Privatresor söker Product Manager Flyg

Beskrivning:

Ticket är Nordens största och bästa privatresebyråkedja, med en omsättning på 6,5 miljarder kr. Vi säljer resor online, på telefon och i 70 butiker i Sverige och Norge, och bedriver även renodlad onlineförsäljning i ytterligare 8 länder – och vi har bara börjat.

Ticket säljer resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, kryssningsbolag och hotell och söker nu en Product Manager Flyg till huvudkontoret i Sickla. Du rapporterar till Tickets marknadschef och blir en del av ett team på 9 passionerade produktansvariga och kommunikatörer som jobbar för att Ticket ska ha marknadens bästa utbud, erbjudande, kundlojalitet och varumärke.

Dina arbetsuppgifter

Som Product Manager Flyg är du framförallt ansvarig för att förvalta, utveckla och optimera flygprodukten, som är vår enskilt största produkt sett till försäljningsvolym. Ditt övergripande uppdrag är att tillsammans med försäljningsavdelningarna säkra att flygprodukten uppnår sina försäljnings- och lönsamhetsmål.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att:

  • Ansvara för den löpande operativa relationen och förhandlingar med flygbolagen
  • Följa, analysera och optimera försäljnings- och lönsamhetsutvecklingen för flygprodukten
  • Ständigt förbättra flygproduktens avtal, utbud, priser, erbjudanden, villkor, marginaler och ersättningsmodeller
  • Proaktivt identifiera förbättringsområden och projektleda vidareutveckling av flygprodukten
  • Följa och rapportera marknadsandelar, omvärldshändelser, förändringar, nyheter och trender
  • Utbilda och stötta organisationen i försäljningen av flygprodukten
  • Planera, genomföra och följa upp kampanjer och andra marknadsaktiviteter med flygbolag och samarbetspartners

Du arbetar i nära samarbete med bland annat försäljningsavdelningarna, utvecklingsavdelningen och flygbolagen. För att vara framgångsrik i ditt arbete krävs därför att du är en god relationsbyggare, och att du har ett kommersiellt tänk och analytisk förmåga.

Vem vi söker

Vi tror du har erfarenhet av resebranschen, företrädesvis från resebyrå eller flygbolag. Förhandlingsvana är ett plus, liksom erfarenhet av Amadeus. Du får gärna vara högskoleutbildad eller ha motsvarande erfarenheter.

Som person är du proaktiv, strukturerad och självgående, med en förmåga att se till att saker blir gjorda. Du är kreativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra, och kan både bygga relation och driva tuffa projekt och förhandlingar. Eftersom flygprodukten är komplex och hela tiden utvecklas så hjälper det om du har ett analytiskt sinnelag och inte avskräcks av teknik. Du kommer arbeta i en snabbfotad företagskultur som präglas av ständig förändring, och behöver därför ha en brant inlärningskurva och vara stresstålig, prestigelös och flexibel.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och möjlighet att påverka. Du får dessutom arbeta på ett mycket framgångsrikt, växande och värderingsstyrt företag inom en av världens roligaste branscher, där du tillsammans med glada och engagerade kollegor bidrar till att göra Ticket till världens bästa resebyrå!

Låter detta intressant?

Ansök redan nu genom att klicka här

Sista ansökningsdag är den 2019-12-01, men urval sker löpande.

Publicerat den: 06 november 2019, 10:08

Ticket Privatresor söker Product Manager Flyg
Sista ansökningsdag:
1 december 2019
Manager Cities + Tours
Sista ansökningsdag:
24 november 2019
Haman Scandinavia söker Key Account
Sista ansökningsdag:
24 november 2019