Annons:

Ticket Privatresor söker Product Manager för charter, kryssningar, rundresor och hotell

Beskrivning:

Ticket är Nordens största privatresebyrå med försäljning online, på telefon och i 68 butiker i Sverige och Norge. Vi erbjuder våra kunder marknadens bästa service och reserådgivning, samt marknadens bredaste utbud av resor. Ticket har en marknadsandel på ca 25 procent av alla privatresor sålda genom nätresebyråer och fysiska resebyråer. Vi har ca 250 årsanställda varav ca 60 arbetar på huvudkontoret i Sickla, Nacka.

Trots de senaste årens pandemi står Ticket starka, och har både utvecklat verksamheten och tagit marknadsandelar. Nu söker vi därför en ny Product Manager som ska hjälpa oss säkra att vi även fortsatt kan erbjuda våra kunder marknadens bästa reseutbud. Du rapporterar till Tickets marknadschef och blir en del av ett team på 7 passionerade produktansvariga och kommunikatörer på Tickets huvudkontor.

Dina arbetsuppgifter

Som Product Manager kommer du vara ansvarig för att förvalta, utveckla och optimera din produktportfölj, som kommer omfatta charterresor, kryssningar, rundresor, hyrbilar, hotell, transfer, event och samarbeten med andra externa partners. Ditt övergripande uppdrag är att tillsammans med försäljningsavdelningarna säkra att dina produkter uppnår sina försäljnings- och lönsamhetsmål.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att:

  • Ansvara för den löpande operativa relationen och förhandlingar med charterbolag, kryssningsbolag, rundreseleverantörer, bedbanks och andra samarbetspartners
  • Följa, analysera och optimera försäljnings- och lönsamhetsutvecklingen för produkterna
  • Ständigt förbättra produktportföljens avtal, utbud, priser, provisioner, erbjudanden och villkor
  • Proaktivt identifiera förbättringsområden och driva vidareutvecklingar
  • Följa och rapportera marknadsandelar, omvärldshändelser, förändringar, nyheter och trender
  • Stötta och utbilda organisationen i försäljningen av produkterna
  • Planera, genomföra och följa upp kampanjer och andra marknadsaktiviteter med reseleverantörer och andra samarbetspartners

Du arbetar i nära samarbete med bland annat försäljningsavdelningarna, utvecklingsavdelningen och reseleverantörerna. För att vara framgångsrik i ditt arbete krävs därför att du är en god relationsbyggare, och att du har ett kommersiellt tänk och analytisk förmåga.

Vem vi söker

Vi tror du har erfarenhet av resebranschen, företrädesvis från resebyrå eller resebolag. Förhandlingsvana är ett plus, liksom erfarenhet av försäljning. Du får gärna vara högskoleutbildad eller ha motsvarande erfarenheter.

Som person är du proaktiv, analytisk, strukturerad och självgående, med en förmåga att se till att saker blir gjorda. Du är kreativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra, och kan både bygga relation och driva tuffa projekt och förhandlingar. Du kommer arbeta i en snabbfotad företagskultur som präglas av ständig förändring, och behöver därför ha en brant inlärningskurva och vara stresstålig, prestigelös och flexibel.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och möjlighet att påverka. Många möjligheter har öppnats upp på marknaden som du som ny Product Manager kommer få arbeta med.

Du får dessutom arbeta på ett mycket framgångsrikt, växande och värderingsstyrt företag inom en av världens roligaste branscher, där du tillsammans med glada och engagerade kollegor bidrar till att göra Ticket till världens bästa resebyrå. En spännande resa väntar!

Låter detta intressant?

Ansök redan idag genom att klicka här, urval sker löpande!

Publicerat den: 05 maj 2022, 11:56