Annons:

Annons:

Vi söker en Vikarierande Systemspecialist

Beskrivning:

Är du vår nya kollega?

Om tjänsten

Birkas huvudkontor är beläget i Stadsgårdsterminalen (Slussen). Med utsikt över Saltsjön, Skeppsholmen och Gröna Lund erbjuder vi en av Stockholms vackraste arbetsplatser.

Vi söker nu en vikarierande Systemspecialist.

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi vill ta den digitala kundupplevelsen till en ny nivå samtidigt som vi skapar nya affärsmöjligheter.

Som Systemspecialist ingår du i avdelningen Pris & Distribution vars centrala uppgift är att maximera passagerarvolymer och intäkter samt utveckla och förvalta digitala plattformar och bokningssystem.  Du kommer att spela en central roll och kommer att ha många kontaktytor både ombord på M/S Birka och iland.

 • Primära ansvarsområden;
 • Förvaltning av bokningssystemet Carres och Birka.se
 • Bygga och se till att alla våra avgångar och produkter är bokningsbara
 • Kapacitetsoptimering av samtliga produkter
 • Skapa paket och erbjudanden i bokningssystem och web
 • Distribution och koordinering av priser/bokningsregler och produkter
 • Supportstöd internt och externt gällande bokningssystem och bokningsregler
 • Projekt och testning av nya funktioner i bokningssystem och web

Du rapporterar till Chef för Pris & Distribution.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann och har ett genuint intresse för system och dess möjligheter. Som person är du både nyfiken och analytisk. Du är strukturerad och logisk och förstår vikten av att agera på de förändringar som kommer från flera intressenter dagligen. Att arbeta kross-funktionellt och i team passar dig utmärkt samtidigt som du är prestigelös, tar egna initiativ och arbetar självständigt. Du är en problemlösare har ett driv till att själv söka information och hitta lösningar. Du behöver skriftligen kunna beskriva bokning- och affärsregler både för externa leverantörer, användare av system och för kunder. Då vi är en i stark digital utvecklingsfas vill vi gärna att du gillar ny teknik och okonventionella lösningar.

För att komma till din rätt har du;

 • Erfarenhet av att administrera boknings-/distributionssystem /CMS, om du tidigare jobbat i bokningssystemet Carres är det meriterande
 • Lätt att förstå och ta dig an ny teknik att omsätta den kommersiellt
 • Erfarenhet av att jobba strukturerat och att sätta struktur

Du trivs bäst i en respektfull miljö som skapar schysta förutsättningar för en god laganda och ett gott samarbete.

Vi erbjuder

 • En central roll där din insats gör skillnad
 • Friskvårdsbidrag
 • En attraktiv, centralt belägen arbetsplats i en verksamhet där vi ständigt arbetar med att utveckla vår produkt för vår fortsatta framgång.
 • Tjänsten är ett föräldrarvikariat som sträcker sig fram till dem 31 mars 2021 med möjlighet till förlängning, 100%, med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse
 • Kollektivavtal med Unionen

Intresserad?

Skicka in din ansökan senast den 15 december 2020. Intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår chef Pris & Distribution Susan Engman susan.engman@birka.se

Välkommen med din ansökan!

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka. Sommartid görs dessutom långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Publicerat den: 28 november 2019, 09:03

Vi söker en Vikarierande Systemspecialist
Sista ansökningsdag:
15 december 2019
Travel Consultant to FCM Travel Solutions Sweden
Sista ansökningsdag:
11 december 2019
På nytt jobb