Annons:

Annons:

Sista chansen: Gran Canaria + MICE = frukostmöte på Berns 14 september

ANNONS Arbetar du med MICE på resebyrå eller bokar resor på ditt företag? Gran Canaria Convention Bureau vill träffa dig Imorgon torsdag klockan 9. Det finns ett fåtal platser kvar och först till kvarn gäller.

ANNONS
Är du nyfiken på solsäkra och lättillgängliga Gran Canaria för grupp- och konferensresor? Arbetar du med MICE på resebyrå eller bokar resor på ditt företag? Gran Canaria Convention Bureau vill träffa dig och bjuder på frukost i trevlig inramning. Det finns ett fåtal platser kvar. Skynda dig och skicka din anmälan. Först till kvarn gäller.

När: 14 september 2017, klockan 9.00 – 11.00
Var: Spegelsalen på Berns, Stockholm
Hur: Anmäl dig via e-post till: event@travelnews.se

Stora kongresscenter, hotell perfekta för avkoppling och/eller seminarier, restauranger som är vana att ta emot stora grupper och historiska kulturbyggnader som skräddarsys för events och möten – Gran Canaria har allt att erbjuda för MICE och det med högsta servicenivå. Vad sägs exempelvis om att skapa en unik inramning i den ikoniska kulturbyggnaden Finca Condal Vega Grande?

På Berns träffas Sergio Maccanti Betancor (Departamento Comercial) från Gran Canaria Convention Bureau. Med på plats är representanter från Lopesan Hotel Group samt DMC-aktörerna/eventarrangörerna Ineventing och InSuite.

För mer info om deltagande företag, se nedan.

www.insuite.es

Insuites nyckelord är professionalism, tillförlitlighet och innovation – med största fokus på kundens behov. Med hotellsviter och musikaler som inspiration, vill vi skapa oförglömliga upplevelser. Våra kunder är internationella och vårt team pratar många olika språk och har bred insikt i olika kulturer. InSuite bildades 2010 efter ett decennium av erfarenhet i hotell- och eventbranschen.

www.ineventing.com

Ineventing grundades 2009. Vårt mål är att skapa de bästa eventlösningarna för våra kunder – endast på Kanarieöarna, vårt hem som vi kan utan och innan. Kombinationen av lokal expertis och en internationell ansats får oss att möta alla behov.

www.lopesan.com

Kongresscentret ExpoMeloneras hittas i södra Gran Canaria i Meloneras, ett område som erbjuder flertalet nya och högklassiga hotell. ExpoMeloneras är en modern, lättåtkomlig, mycket ljus och funktionell byggnad med ett duktigt team som hjälper till med arrangemang och teknik. Läget är perfekt då man lätt promenerar från våra eller andra intrenationella hotellkedjor i Meloneras.

Varmt välkomna! Hälsar Gran Canaria Convention Bureau.

Mediapartner: Travel News

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018