Annons:

Annons:

Birka satte lönsamhetsrekord

Birka Cruises presenterar sin mest lönsamma sommar någonsin. Nyheter som Höga Kusten-kryssning och nya restaurangsatsningar, samt flera investeringar ligger bakom rekordet enligt rederiet.

Birka Cruises ekonomiska resultat ökade med 57 procent jämfört med föregående år.

– Siffrorna talar för sig själv och visar att vi utvecklas i en riktning som tilltalar resenärerna. Dessutom på en marknad med hård konkurrens och tuffa marginaler, säger Satu Andersson vd Birka Cruises i ett pressmeddelande.

Lönsamhetslyftet förklaras bland annat med ökad taxfreeförsäljning, fler restauranger och nya barer ombord. Även rederiets lyckade satsning på tre dagars-kryssningen utmed Höga Kusten lyfts fram.

– Långkryssningarna inför sommaren bokade tidigare än någonsin och förfrågningar för Höga Kusten till sommaren 2017 har redan trillat in. Samtidigt ger både långkryssningar och specialkryssningar nya resenärer som också upptäcker våra 22-timmars skärgårdskryssningar, säger Satu Andersson.

Förutom rekordresultat noterade rederiet all-time-high i antalet webbokningar och besök på birka.se. I juli gick 68 procent av all försäljning via webben.

4 kommentarer

  1. Mattias: Grattis Birka. Detta är ni så värda. Bra jobbat! Svara
  2. Kryssare: Att det gått bra för Birka är väl bra men hur deras personal har det är en annan sak, inget sunt klimat där Svara
    • Anonym: Hej Kryssare! Så tråkigt att läsa om hur du upplever vårt företagsklimat.. Jag lyssnar gärna för att lära mig mer om var den upplevelsen kommer ifrån. Kontakta mig gärna på satu.andersson@birka.se så ringar jag upp dig. Mvh Satu. Svara
  3. Daniel Atteroth: Riktigt bra och kreativt arbetat som gett resultat. Hatten av till dig Satu och ditt Dreamteam på Birka Cruises! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019