Annons:

Annons:

Bohuslän ny kryssningsrutt i sommar

I sommar lanseras en ny kryssningsrutt längs Sveriges kust: Bohuslänsresan som sträcker sig mellan Göteborg och Grebbestad.

Rederi AB Göta Kanal lanserar en ny tre-dagars-kryssning. Det K-märkta kryssningsfartyget M/S Wilhelm Tham kommer i sommar att börja segla mellan Göteborg och Grebbestad. Fartyget som är från 1912 har 25 hytter och kan inhysa upp till 50 passagerare. Bohuslänsresan som rutten har döpts till innehåller både yttre skärgård liksom smala kanaler och passager. Gullholmen, Smögen, Fjällbacka, Vinga, Kyrkesund, Sotenkanalen och Hamburgsund är några av platserna och passagerna som passeras.

– För oss var det viktigt att finna en färdväg som kombinerar allt det kusten bjuder på, säger Pierre Drackner, befälhavare på Rederi AB Göta kanal och han som har planerat rutten.

Utländska reseagenter från bland annat Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien och USA  inkluderar redan Bohuslänsresan i sitt utbud inför sommaren.

Kryssningen inkluderar helpension.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019