Annons:

Affärsresebyrån BCD Travel redovisar rekordresultat för 2018

Nu berättar den globala affärsresebyrån BCD Travel om sitt finansiella resultat för 2018. Bolaget hade en total omsättning på 27,1 miljarder USD, varav 10,7 miljarder USD i partnerförsäljning. Försäljningen ökade med 6 procent jämfört med 2017 och nyförsäljningen överskred återigen en miljard USD, enligt ett pressmeddelande.

  2018 var på många sätt ett fantastiskt år för BCD Travel. Vårt fokus på partnerskap och innovation, utformat för att engagera resenärer och skapa smarta program, har fortsatt att attrahera ny affärsverksamhet och gjorde det möjligt för befintliga kunder att utvidga omfattningen på sina program. Det hjälpte oss även att bibehålla branschens mest konsekventa kundlojalitet under det senaste decenniet, säger John Snyder, vd för BCD Travel.

Som en del i tillväxtstrategin fortsätter BCD Travel att investera på tillväxtmarknader. Under 2018 blev moderbolaget majoritetsägare i verksamheten i Colombia, och nyligen tillkännagavs även en utvidgning av det globala nätverket i Sydafrika.

  Vi kommer att fortsätta att göra stora investeringar i teknik, personal och vårt globala nätverk. Vårt fokus är att skapa värde för kunderna med vår digitala plattformsstrategi och branschens mest kompetenta medarbetare världen över, avslutar John Snyder, vd BCD Travel.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024