Annons:

Annons:

AKI Travel ansluter som partner i Arrive Agencies

AKI Travel AB har tillsammans med sitt systerföretag AKI Golf Travel AB blivit en del av partnernätverket Arrive Agencies. Partnernätverket som vuxit kraftigt sedan starten 2017 närmar sig nu 2 miljarder i omsättning, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över att kunna tillkännage att Boråsbaserade AKI Travel och AKI Golf Travel är nya partners till oss från den 1 januari 2019. Båda företagen passar väldigt bra in i vårt partnernätverk, säger Annika Hultgren som är VD på Arrive Agencies.

Arrive Agencies startade sin verksamhet i början av 2017 och fortsätter stärka sin ställning på marknaden. Idag samarbetar företaget med flera större fristående resebyråer i Sverige med allt från leverantörsavtal och jourtjänster till utveckling av tekniska nytänkande lösningar, ekonomitjänster och IT-support.

Nu ansluter AKI Travel & AKI Golf Travel, med en årsomsättning på cirka 170 miljoner kronor, som partner till Arrive Agencies. De andra resebyråerna i nätverket är Scanworld, Lingmerths Resebyrå, Hansen, XLNT Travel, eXcits och Resekompani som tillsammans har försäljningsställen på mer än 20 orter från Skellefteå i norr till Malmö i Söder.

– Vi fortsätter att tillföra branschen ett modernt koncept med långsiktiga och nära relationer för både våra partners och leverantörer. Vi märker mer än tidigare att i en snabb och föränderlig värld, där pris och teknik styr, står resebyråerna inför stora utmaningar och där vi har en viktig roll tillsammans med våra partners för att de fortsatt skall ligga i framkant hos sina kunder. Omsättningen i vårt partnernätverk närmar sig 2 miljarder och det ger oss en rejäl portion av positiv styrka och energi inför vår fortsatta strävan att bli den ledande partnern för resebyråer i Sverige, avslutar Annika Hultgren.

– Vi har tidigare haft lyckade samarbeten med olika resebyråer i olika konstellationer, men detta är första gången vi samarbetar med ett företag som enbart har till syfte att knyta samman mellanstora svenska affärs och gruppresebyråer i ett starkt partnernätverk. Det känns riktigt spännande och roligt och vi tror att våra kunder och vi själva kommer uppleva positiva förändringar redan under vintern och våren. Bl.a. kommer vi lansera nytt självbokningsverktyg – säger Magnus Järrenfors, VD på AKI Travel.

Magnus Järrenfors och Mikael Baronowsky, ägare av AKI Travel.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019