Annons:

Ticket Biz blir BCD Travel

Den 1 december försvinner varumärket Ticket Biz. Affärsresebyråns verksamhet går istället in under koncernnamnet BCD Travel.

 

Senhösten 2015 förvärvade BCD Travel 75 procent av Ticket Biz av investmentbolaget Braganza. Ett år senare köptes resterande del och då meddelade också koncernen att planen var att samla hela verksamheten under det gemensamma varumärket BCD Travel. Och när det nu har gått ytterligare ett år är det till slut dags att förpassa varumärket Ticket Biz till historieböckerna.

Från och med den 1 december går affärsreseverksamheten under koncernnamnet BCD Travel medan grupp- och konferensen under varumärket BCD Meetings & Events.

– Ticket Biz lokala erbjudande kommer att vara lika starkt som tidigare men det kommer nu att stå BCD Travel på hemsidan och på fakturorna. Med ett gemensamt varumärke kan vi kommunicera effektivare både lokalt och globalt, säger Thomas Ådén, Nordenchef för BCD Travel till Tavel News och fortsätter:.

– Det som sker nu är endast ett varumärkesbyte. Det juridiska bolagsnamnet Ticket Biz AB och organisationsnumret är lever kvar ett tag till, men under nästa år ska även detta försvinna när de båda bolagen slås samman till ett.

Kommer varumärkesbytet och den kommande fusionen påverka personalstyrkan något?
– Nej det har inget med organisationen att göra. Beslut om personalstyrkans storlek är kopplat till affärsverksamheten, och tas om vi skulle öka eller minska volymer.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024