Annons:

Annons:

BIG Travel i samarbete med 1,6 miljonerklubben

Big Travel och välgörenhetsorganisationen 1,6-miljonerklubben har inlett ett samarbete. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samarbetsavtal innebär bland annat att Big Travel ska arrangera gruppresor till 1,6 miljonerklubbens medlemmar samt att Big Travel under perioden för kampanjen ”Woman in Red” skänker 30 kronor för varje bokad privatresa som görs i Big Travels butiker, per telefon samt via internet under kampanjperioden. Det skriver resebyrån i ett pressmeddelande.

1,6—miljonerklubben är en ideell kvinnohälsoorganisation som grundades 1998 och som arbetar för kvinnors hälsa.

Namnet kommer ifrån att det 1998 fanns 1,6 miljoner kvinnor över 45 år i Sverige. Tio år senare, år 2008, bildades gruppen 2,6 miljonerklubben kvinnor från 25 år och uppåt.  1,6- och 2,6-miljonerklubben arbetar för samma mål – att förbättra kvinnors hälsa och välmående.

– Det är oerhört trevligt och stimulerande att BIG Travel valt att samarbeta med oss, kommenterar 1.6 miljonerklubbens vd, Alexandra Charles.

Big Travels marknadschef Johan Rejhagen:
– Vi ser fram mot ett givande samarbete och är stolta över att få stödja det fina arbete som utförs av organisationen. Den första resan vi arrangerar för medlemmarnas räkning är en flodkryssning på Donau, den kommer att följas upp flera innehållsrika tränings- och wellness resor.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018