Annons:

Annons:

Big Travel omorganiserar

Big Travel genomförde nyligen en omfattande omorganisation som innebar att företaget indelades i tre affärsområden. "Det händer mycket hos oss”, säger företagets vd Jan-Anders Holmqvist.

Big Travel är sedan den nyligen genomförda omorganisationen indelad i affärsområdena affärsresor, privatresor och grupp- och konferensresor. Dessutom har försäljningsorganisationen delats in i regioner, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Big Travel fick nya ägare i oktober 2015. Sedan dessa har företaget ISO-certifierats, lanserat en ny hemsida, rekryterat en e-commerce manager, gått in i Svenska Resebyråföreningen samt ingått kollektivavtal.

– Det händer mycket hos oss och vi har en synnerligen positiv framtidstro, vi är övertygande om att den nya organisationen kommer att innebära framgångar och vidare tillväxt för oss, kommenterar företagets vd Jan-Anders Holmqvist.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019