Annons:

Annons:

Big Travel övertar Resevaruhusets verksamhet

Big Travel har kommit överens med Resevaruhusets konkursförvaltare om att förvärva verksamheten i Resevaruhuset.

 

Big Travel AB övertar verksamheten i Resevaruhuset efter konkursen tidigare i somras. I överlåtelsen ingår tillgångar som kundregister, varumärken, domäner etc. Flera av Resevaruhusets medarbetare kommer att erbjudas tjänster inom Big Travel. Det framgår av ett pressmeddelande.

Resevaruhuset som grundades redan 1966 hade kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Den personal som kommer att övertas kommer att arbeta i BIG Travels lokaler. Resevaruhusets nuvarande kontor kommer därmed att stängas.

– Vi såg stora fördelar med ett förvärv. Resevaruhuset har i likhet med Big Travel och Resecity tre verksamhetsgrenar; privatresor, affärsresor samt grupp- & konferensresor. Företagen arbetar vidare i samma systemlösningar och har liknande företagskultur, säger Stig Sjöblom, nyutnämnd koncernchef och vd i Taptum AB, moderbolag till Big Travel och Resecity.

Big Travels vd Jan-Anders Holmqvist:
– Vi ser fram emot att få utvidga vår verksamhet med både kunder och medarbetare från Resevaruhuset. Detta innebär också att vi ytterligare stärker vår position på resebyråmarknaden i Sverige, säger han.

LÄS OCKSÅ: Likviditetskris tvingade Resevaruhuset i konkurs
LÄS OCKSÅ: Resevaruhuset har gått i konkurs

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018