Annons:

Egencia lanserar ny lösning för kvittohantering

Egencia släpper en ny lösning för att förenkla kvittohanteringen för affärsresenärer. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den nya lösningen, som går under namnet Egencia Expense Management Suite och som presenterades på GBTA Convention i Boston tidigare i somras, är en integrerad rese- och utgiftshantering som ska förenkla redovisningen för medarbetaren. Det skriver Egencia i ett pressmeddelande.

Progtamsviten är Egencias första helintegrerade, globala, rese- och utgiftsredovisning. Den är utvecklad tillsammans med mjukvaruleverantören Chrome River och byggd kring Egencias egna öppna plattform Egencia Open Connect Platform.

29 olika partners, har idag, tillsammans med Chrome River, anslutit sig till samarbetet, däribland Microsoft, Coupa, MobileXpense och Expensify.

– Vi har utformat en öppen lösning som tillåter kunderna att välja det verktyg för utgiftshantering som de önskar. Sedan förbättrar vi det hela genom att ge användarna direkt tillgång till sitt verktyg via Egencias plattform. Därifrån är det enkelt att hantera sina utgifter med bara ett klick. Resultatet är alltså sömlöst. Användarna kan ha ett utgiftshanteringssystem och en reselösning på ett och samma ställe. Reaktionen på marknaden är mycket positiv och vi är glada att så många partners har anslutit sig till oss redan, säger Rob Greyber, vd på Egencia i en kommentar.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024