Annons:

Annons:

Etraveli förvärvar grekiska E-travel

Etraveli köper det grekiska bolaget E-travel. Vårt fokus kommer att vara på ännu mer tillväxt och expansion”, säger Etravelis vd Mathias Hedlund.

Onlineresebyrån Etraveli förvärvar det grekiska bolaget e-Travel. Affären innebär att Etraveli tar ett stort kliv mot målet att bli störst i Europa. Det skriver Etraveli i ett pressmeddelande.

Såväl Etraveli som e-Travel har de senaste åren haft stark tillväxt och snabbt expanderat till många nya marknader. Båda bolagen fokuserar på flygresor och har få geografiska överlappningar, vilket gör att de kompletterar varandra väl, enligt pressmeddelandet.

– Vårt fokus kommer att vara på ännu mer tillväxt och expansion. Tillsammans med e-Travel har vi mycket goda förutsättningar att gemensamt ta vår verksamhet till nästa nivå, säger Mathias Hedlund, vd för Etraveli, som också blir vd för den nya koncernen.

E-Travels vd Nikos Goulis fortsätter i sin roll.
– På e-Travel är vi nu perfekt positionerade för att i samarbete med Etraveli nå målet att bli Europas ledande onlineresebyrå, säger han.

Etraveli förvärvades av CVC Capital Partners i augusti 2017 med ambitionen att konsolidera den europeiska resemarknaden.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018