Annons:

Annons:

Johan Wilson går till CWT Storbritannien och Irland

Johan Wilson, idag chef för Carlson Wagonlit Travels nordiska verksamhet, tar över ansvaret bolagets viktigaste marknader – Storbritannien och Irland. Det framgår av ett pressmeddelande.

Johan Wilson har haft flera roller på Carlson Wagonlit Travel, CWT, sedan han kom till företaget 2008. De senaste åren har han varit chef för den nordiska marknaden.

Den 1 november tillträder Johan Wilson sin nya tjänst som chef för Storbritannien och Irland. Fram tills att en efterträdare är på plats i Norden ansvarar Johan för båda marknaderna parallellt.

– Tillsammans med mina kollegor i Norden har vi byggt en mycket nödvändig nordisk struktur. Det har varit en spännande och viktig resa för att möta kraven från den konkurrensutsatta marknaden vi befinner oss i. Nu när organisationen har format och anpassat sig så är det ett naturligt tillfälle för mig att gå vidare och lämna över till någon annan, säger Johan Wilson i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Krigar'n: Grattis Johan!! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019